Thursday, 15 May 2014

Jurnal BM (14 Mei 2014)

:: Assalamualaikum ::

Hari ni second day final exam. Saya bangun awal, pukul 5.50 dah bangun. Balik dari surau, tidur balik. Bangun-bangun dah pukul 7 pagi. Roomate pun dah siap-siap. Exam start pukul 9 pagi. Jadi ada lah masa untuk study kejap kat bilik.

Paper pagi tu ialah paper Biology. Risau gila kot masa tu. Biology ni lah salah satu paper paling susah nak score. Serius, susah betul paper Bio tadi. Mula-mula target nak dapat A, tapi lepas dah jawab, A- pun cukup lah.
         

Tengahari tu, mula-mula plan nak study je sepanjang waktu rehat tengahari tu. Tapi last-last, macam tak buat apa-apa pun.

Dah pukul 2.00 petang, saya pun pergi lah ke dewan peperiksaan. Susah! Ni first time kat PERMATApintar saya tak cukup masa nak jawab paper. Tawakal je lah apa pun yang akan berlaku.

Esok pulak exam Sejarah dan Bahasa Melayu. Malasnya nak study! Itu je kot jurnal untuk hari ni, 14 Mei. Terima kasih sebab baca. Selamat Malam!

No comments:

Post a Comment