Thursday, 15 May 2014

Jurnal BM (11 Mei 2014)

Assalamualaikum!

Pagi ni, Amer, Mursyid, Aizu, Aqil, Harith dan saya dikejutkan oleh Abang Abul. Mula-mula, lepas Abang Abul pergi, kami tidur balik sebab terlalu penat. Lepas tu, terdengar suara Abang Abul menghampiri bilik kami. Tiba-tiba semua terus bangun. Hahaha.

Lepas Solat Subuh di surau, kami pun tidur balik. Dalam pukul 9 pagi, baru lah kami bangun. Kami pun kemas-kemas lah bilik kepada keadaan asal. Selepas bersarapan, kami menunggu bas untuk menghantar kami pulang ke Permata.

Petang tu, saya sambung novel saya yang tak siap lagi. Alhamdulillah, siap pun akhirnya, walaupun tak bagus sangat. Lepas tu, saya, Aqil, Aizu dan Shamil memesan Domino's. Meatasaurus bersama Cheese Burst dan Classified Chicken, nothing can be better.

Malam tu saya pergi ke Makmal Bahasa untuk siapkan kerja Penididkan Jasmani. Ingatkan senang je nak buat, rupa-rupanya sampai 3 jam buat. Lepastu baru lah study untuk paper esok, Physics. Dah last minute baru nak study.

Apa-apa pun, selamat masih sempat nak ulangkaji. Mudah-mudahan Allah permudahkan segala urusan saya untuk menghadapi minggu peperiksaan ni. Terima kasih kerana sudi membaca! :D

No comments:

Post a Comment